1 Followers
4 Following
LindaLeest

LindaLeest

Nederlandse leesverslaafde, met een ontzettend brede smaak in boeken.

Currently reading

The Adventures of Huckleberry Finn
Mark Twain, Guy Cardwell, John Seelye

Alles of niets!

Alles of niets! - Gillian King Oeps, dit was het maandboek voor januari van de groep YA & Chicklit NL, maar ik heb hem nu al uitgelezen! Ik had even niets anders te lezen bij de hand, en dit boek stond op mijn mobiel. Het is lekker vlot geschreven, ik vloog er door heen en had dit boek binnen drie uur uit.
Roos en Nikkie, de twee hoofdpersonages vond ik echt niet leuk, en kon mij dus ook totaal niet in hun vinden. Ook het verhaal opzich vond ik niet leuk.
Tja, ik heb nu inmiddels wel genoeg chicklits gelezen om te weten dat het toch echt niet mijn ding is. Te cliché, voorspelbaar, hopeloos romantisch, en het ergert me dat vrouwen in dit soort boeken vaak bevestiging van een man nodig hebben om
zelfverzekerd te zijn.