1 Followers
4 Following
LindaLeest

LindaLeest

Nederlandse leesverslaafde, met een ontzettend brede smaak in boeken.

Currently reading

The Adventures of Huckleberry Finn
Mark Twain, Guy Cardwell, John Seelye

Half Bad (Half Life Trilogy)

Half Bad (Half Life Trilogy) - Sally Green De eerste helft van het boek zou ik 5 sterren geven. Het verhaal wordt dan goed opgebouwd, je krijgt veel achtergrond informatie over Nathan, maar ook over de wereld waarin hij leeft. De laatste helft van het boek zou ik 3 sterren geven, omdat het verhaal dan wat langzaam gaat. Gemiddeld geef ik dit boek dus 4 sterren. De schrijfstijl vond ik heel mooi, het is ook in de 'jij' vorm geschreven, wat erg apart is. Maar juist daardoor beleefde ik dit verhaal echt, en werd ik er meteen in meegezogen. Ben erg benieuwd naar het volgende deel