1 Followers
4 Following
LindaLeest

LindaLeest

Nederlandse leesverslaafde, met een ontzettend brede smaak in boeken.

Currently reading

The Adventures of Huckleberry Finn
Mark Twain, Guy Cardwell, John Seelye

De glazen stolp

De glazen stolp - Sylvia Plath, René Kurpershoek [b:The Bell Jar|6514|The Bell Jar|Sylvia Plath|https://images.gr-assets.com/books/1473890514s/6514.jpg|1385044] stond echt al eeuwen op mijn TBR, en afgelopen augustus heb ik de Nederlandse vertaling voor mijn verjaardag gekregen, dus kon ik eindelijk beginnen!

Dit boek is ontzettend makkelijk te lezen. De vertaling is goed, de schrijfstijl is prachtig poëtisch (logisch, [a:Sylvia Plath|4379|Sylvia Plath|https://images.gr-assets.com/authors/1373572652p2/4379.jpg] schreef vooral poëzie), en dit allemaal zorgt ervoor dat het een hele prettige leeservaring is.

Het meekijken in het hoofd van een vrouw met een depressie vond ik echt een hele fascinerende beleving. Terwijl er eigenlijk niks spannends gebeurt in dit boek, bleef het mij toch boeien.