1 Followers
4 Following
LindaLeest

LindaLeest

Nederlandse leesverslaafde, met een ontzettend brede smaak in boeken.

Currently reading

The Adventures of Huckleberry Finn
Mark Twain, Guy Cardwell, John Seelye

Hills like White Elephants

Hills like White Elephants - Ernest Hemingway (3.5*)
Ik heb dit verhaal gekozen omdat ik meer klassieke literatuur wil lezen, en een kort verhaal mij goed leek om mee te beginnen.

Het is een dialoog tussen een man en een vrouw genaamd Jig bij een treinstation, en ik zal eerlijk zeggen dat ik dit verhaal 2 keer heb moeten lezen voor ik begreep waar het gesprek over ging. Maar wanneer je het begrijpt zie je ook hoe prachtig de betekenis eigenlijk verstopt zit in het verhaal.

Ik ben zeker van plan om meer klassieke literatuur te lezen, dus als iemand nog aanraders heeft hoor ik het graag :)